AttoSoft Gestiune: Solutii eficiente pentru restaurante si companii din domeniul HoReCa

In domeniul HoReCa, necesitatea adaptarii activitatii angajatilor si specificului companiei la solutii moderne existente pe piata este stringenta, iar programele AttoSoft Gestiune pot fi solutii eficiente in acest sens. Atat reprezentantii restaurantelor, cat si ai altor companii ce activeaza in domeniul HoReCa, precum pensiuni, hoteluri, cantine, fast-food-uri si altele stiu ca solutiile software reprezinta poate singura lor speranta de a obtine profit si de a eficientiza activitatea angajatilor.

Compania Attosoft.ro ofera pe langa softurile de gestiune si modulele pentru restaurante care ajuta angajatii sa renunte la tot felul de biletele, carnetele si sa tina o evidenta mult mai clara si mai corecta, fara a incurca nota de plata. Softul pentru restaurante se va dovedi ideal pentru orice companie al carei domeniu de activitate este alimentatia publica, fiind usor de folosit, avand o interfata intuitiva si ajutand la preluarea rapida a comenzilor.

Cum folosesti programul AttoSoft Gestiune pentru restaurantul tau

Eficienta unei solutii pentru restaurant se va dovedi din primele zile de utilizare, deoarece va ajuta angajatii sa tina evidenta mai multor mese in mod simultan, sa preia mai multe bonuri si comenzi, conectand un numar mare de chelneri. Un soft modern oferit de compania care pune pe piata si alte solutii ERP si softuri utile permite tiparirea notei de plata cu ajutorul unui formular de tiparire grafic, precum si incasarea si tiparirea bonului fiscal. In plus, este disponibila si centralizarea documentelor in inchideri de zi, urmata de transferarea datelor la contabilitate.

Solutii ERP | AttoSoft Gestiune | Attosoft.ro

AttoSoft Gestiune

Folosirea softului pentru restaurant este foarte simpla, atat pentru inregistrarea unei comenzi noi prin tasta F5, cat si pentru incheierea unei comenzi si realizarea notei de plata. Folosirea softului continua dupa inregistrarea unei noi comenzi cu selectarea produsului comandat, numarului de produse, cu oferirea unui discount daca este cazul, dar si cu tiparirea a doua comenzi sau bonuri interne de consum, unul spre bar si uul spre bucatarie. Nota de plata poate fi facuta pe produs, pe cantitatea totala sau partiala, ceea ce permite clientilor sa plateasca separat produsele comandate sau sa imparta nota de plata nemteste.

Cu alte cuvinte, adminstratorii restaurantelor si a companiilor din domeniul HoReCa se vor bucura de eficientizarea relatiei dintre angajati si clienti, dar si de eficientizarea activitatii angajatilor, lucru care va fi apreciat si de catre clientii nemultumiti ca acestia sa le incurce nota de plata sau chiar comanda.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri. Acceptați sau refuzați cookie-urile. Pentru mai multe detalii privind gestionarea preferințelor referitoare la cookie-uri, vedeți Politica de utillizare cookie-uri. Pentru alte detalii, va rugam sa accesati pagina Politică de Confidențialitate.