Laptop-ul a devenit pentru multi oameni, singurul computer de care au nevoie in casa. Rapid, dar totusi portabil, acesta ofera tot ceea ce este mai bun din ambele lumi, si il poti avea si pentru o suma destul de rezonabila de bani, deoarece preturile acestora variaza si asta in functie de performantele si caracteristicile pe care le ofera; cei ce au nevoie de un laptop puternic si performant pot fi siguri ca vor fi nevoiti sa scoata din buzunar o suma mai mare. De aceea gradul ridicat de dorinta pe care il au oamenii pentru laptop-uri este de inteles.

Laptop-ul este intr-adevar mult mai complex, dar mult mai putin flexibil decat este un computer desktop. Un utilizator de desktop care este nemultumit de monitor, tastatura sau mouse le poate schimba fara prea multe batai de cap, si-si poate alege exact ceea ce-si doreste si ce-l multumeste, comparativ cu utilizatorii de laptop care trebuie sa se multumeasca cu ceea ce au. Iar asta inseamna ca alegerea unui laptop este foarte importanta si necesita multa atentie.

Alegerea marimii corespunzatoare a laptop-ului este vitala, deoarece in functie de acestea vei decide si marimea display-ului dar va avea un impact si asupra tastaturii si touchpad-ului. Unul prea mic te va nemultumi si nu iti va permite sa te desfasori asa cum ti-ai dori iar unul prea mare va fi greu de transportat si incomod. De aceea este foarte important de decis care marime ti se potriveste cel mai bine pentru nevoile pe care le ai. Iar pentru toate celelalte accesorii, magazinul online Shop Tehnic, ofera electronice second hand si electrocasnice second hand, la cele mai accesibile preturi si pentru o gama variata de modele.